Følg med med på bloggen og få

Gratis inspiration

Knofedt går aldrig af mode

Knofedt går aldrig af mode! Du skal øve dig for at få succes. Jeg mødte to musikere, der har øvet sig rigtig meget. Dem gav jeg en udfordring. Som knofedt går musik heller aldrig af mode. Hør hvor hurtigt de kan skifte mellem numre.

Tanker – Følelser – Adfærd

Tanker definerer vores følelser, som igen styrer vores adfærd. Det er et vigtigt videnskabeligt faktum. Specielt når man er på vej til Frederikshavn, hjem til konen eller i gang med et nyt projekt.

Dobbelt Bestsellerforfatter – Hvordan en simpel formel kan skabe succes

Hånden på hjertet - jeg er mega stolt og synes, det er uvirkeligt. Men jeg har blot fulgt min egen opskrift på succes. Den virker. Brug den, hvis du har lyst!

Hvilken BØF er dyrest?

Spørgsmålet om pris er en klassiker, når jeg kommer rundt og taler om mental indstilling. Mange anskuer prisen forkert, hvorfor den billigste kommer til at virke som den dyreste. Her er en klassisk fortælling om to bøffer.

Ung knægt mistede benet – Men ville han have det tilbage igen?

Her er historien om en para-atlet, der er blevet en af mine personlige helte. Navnet er Daniel Wagner og hans ord har brændt sig ind i min bevidsthed!

Hvad fanden gik der galt med den sidste bog?

Reaktionen fra en kunde, der hørte, at 2 af mine 3 bøger er kommet på biblioteket! Det er i min optik et helt forkert fokus! Her et lille opråb om et positivt fokus.

Rygterne om Den Personlige Kontakts død er stærkt overdrevne

Vores tid er blevet ramt af et kæmpe indtog af elektroniske enheder, der gør det muligt at styre store dele af vores sociale liv fra sofaen. Det er en bekymrende tanke.

Tillykke med det – Det er din fejl!!!

Artiklens overskrift er IKKE lige præcis det, som man gider at høre! Puha, det gør ondt, jeg har fejlet, jeg er ikke god nok! Men tænk lige over det én gang til. Hvis det nu vitterlig ER din fejl – hvad så? Ja, så er der faktisk…

Mit møde med Ole Henriksen og Halo-effekten

Et af de helt store plusser ved at afholde Award Showet for Årets Optimister - er alle de fantastiske mennesker, som jeg møder på rejsen. Sidste uge var ingen undtagelse, da min kone og jeg skulle mødes med Ole Henriksen, der er nomineret…

Vi ventede til efter sommerferien – men så længe levede han ikke!

Vores legendariske cheftræner stod stadig frisk i erindringen hos alle spillerne, selvom det var små 30 år siden, at han drev os rundt på fodboldbanerne. Han betød alverden for os dengang. Lærte os om sammenhold, evnen til at indgå i…