Det siger kunderne

​Vi har haft fornøjelsen af Danmarks Optimist på vores årlige Butikschef Seminar. Henrik har en fantastisk energi og evner at kommunikere sit budskab i øjnehøjde. Jeg har ved flere lejligheder set Henrik på scenen, og han formår i den grad at differentiere sit indhold. Jeg vil til enhver tid give Henrik mine varmeste anbefalinger.

Christian Dahl
Head of HR/Group Senior Director

Vi brugte Henrik som afsluttende indlægsholder på vores årlige medarbejderdag. Henriks indlæg var virkelig godt. Hans gode energi, stærke budskaber og nærvær i rummet var en fantastisk afslutning på en god dag. Henriks budskaber omkring optimisme er konkrete og giver et godt afsæt for videre dialog hos os. Sidst men ikke mindst er Henrik rigtig sjov. Jeg kunne sagtens forestille mig at benytte mig af Henrik en anden gang.

Lars Stegger
Privatchef

​En stor tak til hele Danmarks Optimist for et energifyldt og tankevækkende foredrag om optimisme!

Jacob Fischer-Nielsen
Chef for kommercielle Partnerskaber

​Et foredrag med Henrik er som at se en fed film. Det må bare ikke slutte….

Johan Ernst
Product Marketing Manager

Mercedes-Benz Danmark har anvendt Henrik til både intern salgstræning og til foredrag med samarbejdspartnere og kunder. Hos begge segmenter efterlod han smil, refleksion og ikke mindst et varigt indtryk på positiv livsanskuelse om optimisme.

Ole Pedersen
Marketing Manager

Vi brugte Henriks smittende energi og enkle budskab som et energiboost på en medarbejderdag. Henriks pointer om optimisme står virkelig klart for alle og giver samtidig anledning til refleksion for tilhørerne.

Jan Klink Andersen
Underdirektør

Henrik Mathiasens fantastiske og positive måde at angribe muligheder og udfordringer på er ekstremt smittende. Hans optimisme og tro på, at det kan lykkes – får ting til at ske hos andre mennesker. Budskabet er enkelt, og hans engagement og positive holdning får folk med. Henrik er ikke mindre end fantastisk til det, han gør, og jeg vil til enhver tid give ham mine varmeste anbefalinger!

Gitte Astrup Melgaard
HR Chef

Vi har haft glæden af Henriks livssyn ved flere lejligheder. Henrik har vækket tanker i mange af os omkring det bevidste valg, valget af om du er optimist eller pessimist, valget af om du ser problemer eller løsninger. Alle dele påvirker både os selv, vores kollegaer og vores forretning. Henrik formår på en sjov, positiv og optimistisk måde at give os en reminder om, hvilken impact det kan have, om vi vælger den ene vej frem for den anden.

Claus Hjerrild Holm
Director Strategic Projects

Jeg har igennem de sidste 7 år benyttet mig af de uddannelser, som Henrik Mathiasen har udviklet både inden for ledelse, personlig sparring og optimisme. Mit samarbejde med Henrik Mathiasen har uden undtagelser medført en direkte målbar succes for virksomhed og ikke mindst de medarbejdere, som har deltaget i uddannelserne.

Schani Stig Thomsen
Direktør

Efter at have deltaget på et kursus har jeg forbedret min kommunikation privat som professionelt. At redskaberne kan benyttes både personligt og professionelt sikrer, at kurset ikke bare bliver et af dem, som er glemt i morgen. Herudover stor ros for Henrik Mathiasens fantastiske engagement og hans evne til at relatere emnerne til hverdagen – både hjemme og på arbejdet!

Naum Andonovski
Customer Service Manager

Jeg havde inviteret Optimisten til en peptalk og teambuildingspil ifm. en teamdag. Det viste sig at være et rigtigt godt valg til dagen! Henrik leverede masser af optimisme, energi og godt humør, som hele teamet tog med sig resten af teamdagen! Den positive energi havde en herlig afsmitning på teamets engagement og deraf udbytte af dagen! Vi fik en super dag. De varmeste anbefalinger herfra til Optimisten​

David Thorsøe
IT Development Manager

​Jeg havde fornøjelsen af at have Henrik til at tale om optimisme til hele vores salgsorganisation. Henrik var enestående til på en ægte og menneskelig måde at kommunikere dette budskab – og ikke mindst var hele teamet alle meget begejstrede for de værktøjer, de fik med, og tilmed sagde en del af dem ”tak for de lige fik et skub bagi”.

Thomas Schrøder
Sales Director

Problemer er forbipasserende. Problemer er isolerede tilfælde. Problemer er til at handle på og gøre noget ved.​ Sådan tænker optimisten ifølge Henrik Mathiasen. Optimisten er ikke en jubeloptimist. Optimisten ankerkender, at problemer findes. Men optimisten er proaktiv og har fokus på, hvordan problemet kan løses i stedet for at se passivt til. Det er ikke raketvidenskab, men lige så sandt det er, lige så interessant er det at læse og høre om. Henriks budskaber og formidlingsevner inspirerer modtagerne af hans kommunikation og bidrager således til at motivere individer, teams og virksomheder. Det har han også gjort hos os. Tak for det – fortsæt det gode arbejde. Vi har brug for optimisme.

Morten Jakobi
Head of People Development

I forbindelse med omstrukturering af ejerkredsen samt udvidelse af medarbejderstab havde vi behov for at udvikle vores ledelsesmæssige kompetencer. I den forbindelse tog vi kontakt til Henrik, hvor vi gennemførte et skræddersyet og meget inspirerende ledelseskursus. Hvilket har givet os nogle brugbare værktøjer og kompetencer i forbindelse med at håndtere og motivere vores medarbejdere. Efterfølgende har vi benyttet Henrik til sparring omkring nye medarbejdere, ligesom Henrik har gennemført salgskursus for alle vores medarbejdere med fokus på at aflæse og tilpasse den enkelte kunde. Henrik leverer skarpe iagttagelser og udtrykker sig på en inspirerende og motiverende måde – og så er han ikke mindst en fremragende sparringspartner!

Henrik Knudsen
Indehaver

Vi har i C&B Systemer A/S benyttet Henrik til at ensrette vores ledelsesstil. Det har vi med succes gennemført via hans meget inspirerende undervisning. Forløbet har bevirket, at vi nu har en meget tættømret ledergruppe, der nyder stor gavn af hinandens forskelligheder, som vi nu bruger konstruktivt. Vores nye, positive lederstil mærker vi forplante sig igennem hele virksomheden – godt hjulpet af at vi efterfølgende har haft vores personale gennem Henriks ”Det handler om dig selv”-kursus. Alt i alt har vi nu en virksomhed, hvor vi alle glæder os til at møde på arbejde, samtidig med at vi er blevet mere effektive.
Jeg kan kun give Henrik mine varmeste anbefalinger.

Thomas B. Hansen
Medindehaver

Henrik Mathiasen har optrådt flere gange hos STARK – bl.a. i forbindelse med Teamspirit, udvikling af den nye Category and Market-afdeling samt på store Butikschef & Salgschef konferencer med mere end 200 deltagere. Fælles for Henriks performance er ”energi” ud over scenekanten, motivation bygget op omkring ” du bestemmer over dig selv ” og sidst men ikke mindst boosteren: ”Du får, hvad du ønsker dig”. Sagt med andre ord: Bestem dig for, at dagen i dag er GOD!! Sådan driver vi min afdeling i dag, og den er i rivende udvikling! Derfor anbefaler jeg gerne Henrik!

Kai Ove Hoffmann
Category & Market Director

Et super inspirerende indlæg. Henrik havde fået den sidste ”slot” på dagen. Det er altid den sværeste, da medarbejderne er trætte efter en hel dag, hvor de er blevet udfordret, har lyttet, lært og reflekteret.

Henrik formåede at skabe liv, entusiasme og et godt grin. Henriks evne til at formidle essentielle og eksistentielle budskaber med humor var blændende. For undertegnede var det fantastisk at se, hvordan medarbejderne næste dag på seminaret italesatte og brugte de optimistiske eksempler i deres arbejde.

Jørgsen Scott
Marketing Direktør

A true “infotainer”. Henrik provided Dansikring Academy with a stress management seminar in march 2010. He is in touch with the crowd in a unique and inspiring way. Furthermore Henrik is dedicated and serious about stress management when teaching these simple but very effective tools. I strongly recommend everyone to experience Henrik and this seminar. His knowledge goes straight to the roots of stress in a non-complex way.

Jesper Bo Pedersen
Educating Coordinator

Vi havde fornøjelsen af at have Henrik til at tale om optimisme til vores 50 nye kollegaer i e-commerce divisionen. Henrik var underholdende og fremragende til at kommunikere dette budskab på alle fronter. Sidst men ikke mindst var hele teamet meget begejstrede for indslaget og de værktøjer, de fik med derfra. En stor tak til Henrik der har vores varmeste anbefalinger.

Hans Elmegaard
CEO SGL E-Commerce A/S

Vi kan varmt anbefale Henrik som foredragsholder. I Fog fik vi besøg af Henrik til at løfte stemningen efter nogle tunge, faglige indslag fra byggebranchen – Henrik var ikke kendt blandt publikum, men han tog alle med storm og fik skabt latter, eftertænksomhed og dialog efter en times indlæg om optimisme. Tak til Henrik, og vi vil ikke tøve med at benytte ham en anden gang.

Søren Kroer
Fog Trælast & Byggecenter, Helsinge

Henrik aka OptiMathis (som jeg kalder ham) er en stor inspirationskilde for mig og har været en stor del af min ledelsesmæssige ”opdragelse”. Medarbejderen kommer altid først, vi handler i modgang, og vi styrer selv vores tanker. De ting er top of mind i en hverdag – det er ikke altid nemt, men det virker. Jeg vil til enhver tid give Henrik mine varmeste anbefalinger fra personlig ledelsesudvikling til foredragsholder og alt derimellem.

Carsten Lindkvist Madsen
Adm. Direktør

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i Succeslederen. Et motiverende og inspirerende kursusforløb der kørte som smurt. Henriks engagement og evner skinner igennem og skaber dynamik. Jeg gik derfra med nye brugbare værktøjer, samt ledelsmæssige og personlige indsigter. Jeg giver både kurset og Henrik mine varmeste anbefalinger.

Michael Barfoed
Head of Digital Sales

Henrik er en formidabel og passioneret underviser med stor erfaring og indsigt i, hvad lederskab kræver. Henrik er altid velforberedt og oplagt, når han underviser, og kan til enhver tid relatere en teoretisk diskussion til almindelig hverdagspraksis og oplevelser.

Richard Schalburg
Chief Consultant

Min konsulent og sparringspartner, Henrik Mathiasen, har været utrolig dygtig til på meget kort tid at indentificere mine stærke sider. Endnu vigtigere de områder jeg har skullet arbejde med for at få den bedste udvikling. Det har givet mig som person og sælger bedre og stærkere værktøjer at arbejde med.

Rune Rasmussen
Sales Manager

Jeg har haft fornøjelsen af Henrik på et kursusforløb af 4 x 3 timer. Han fanger ens opmærksomhed fra første håndtryk, til man 3 timer senere undrer sig over, hvor tiden blev af. Kombinationen af humor, gode historier og faglig viden gør, at man fanger hans budskab, og får udvidet værktøjskassen. Henriks tilgang til det at være optimist er smittende, man kan ikke andet end at tage det til sig.

Casper Falkenstrøm
Projektchef XL-Rødovre​

Optimisten ramte plet med sin fantastiske humoristiske tilgang og var god til at tage letforståelige eksempler med, som folk kunne relatere til. Men han kom også med en veldokumenteret baggrund/undersøgelse til tingene. Jeg er overbevist om, at det har sat tanker i gang hos alle, både arbejdsrelateret, men også til deres privatliv. Som jo også har stor betydning for, hvordan vi trives på arbejde!

Jørn Christensen
Salgsleder

Henrik er sprængfyldt med anekdoter, personlige historier og virksomhedsberetninger – alt sammen serveret på humoristisk og underholdende vis, når vi har haft Henrik på besøg til vores salgsmøder. Alle er gået hjem fyldt med energi og optimisme.

Anders Sønnichsen
Commercial Sales Manager

Henrik is a dedicated Corporate coach (not the three week course type) who focus on getting the right people on board the bus, I have learned a lot from his work and philosophy and I highly recommend him and his team.

Dennis Sandlau Jacobsen
CEO

I forbindelse med uddannelsesdage havde vi fornøjelsen af Henrik, som kunne bidrage med højt humør og gode værktøjer, der er nemme at bruge i en travl hverdag.

Hans engagement og vinkel til livets små og store udfordringer er inspirerende, og på en sjov og positiv måde formåede han at udfordre os på, hvem vi vælger at være som kollega, forældre og menneske generelt – og at vi selv kan styre den beslutning.

Alle blev smittet af hans optimisme og efterladt med højt humør, og det er uden tvivl ikke den sidste gang, vi har haft fornøjelsen af Optimisten.

Sarah Jalving
Vendor Manager

At træde ind til en flok garvede socialrådgivere, der er vant til at ”læse” folk – en sen, grå og trist torsdag i april – en flok garvede socialrådgivere, der kommer direkte fra en 9,5 timers arbejdsdag – midt i en varslet konflikt.

Dét kræver styrke og optimisme!

Disse socialrådgivere formåede Henrik Mathiasen i sit oplæg at tilføre noget positivt med sin store viden og erfaring i at få vendt tankegangen fra negativ til positiv. Socialrådgiverne fik en masse input med hjem og stof til eftertanke – som jeg ved bliver brugt i hverdagen efterfølgende. Henrik Mathiasen kan varmt anbefales – et fantastisk menneske og oplægsholder med ægte intentioner om at give noget godt videre til sine medmennesker.

Randi Annette Elkjær
Socialrådgiver/mentor/TR, Dansk Socialrådgiverforening,
Odense Klubben

Et af de bedste foredrag jeg har været til med fokus på positivitet. Fyldt med humor og utrolig lærerigt. Vi fik et utroligt energiboost og gik derfra klar til at erobre verdenen.

Jeg vil til enhver tid anbefale Henrik og giver mine varmeste anbefalinger. Det skal opleves!

Henrik Ø. Andersen
Adm. Direktør

Vi har brugt Henrik over flere omgange. Henrik har arbejdet med VEJ-EU’s medarbejdere for at forberede os på den fremtid, som allerede er her. Henrik har også arbejdet med et udsnit af VEJ-EU’s undervisere for at forberede dem på den ”disruption”, som er ved at ændre hele undervisningsbranchen. I begge sammenhænge har vi fået mere, end vi kunne drømme af medrivende og engageret input til den omstilling, vi alle oplever lidt af hver dag.

Henrik Harder,
Sekretariatschef

VEJ-EU

Vi havde fornøjelsen at have Henrik til at holde et oplæg foran 125 virksomhedsledere og repræsentanter. Temaet var motivation og optimisme i forhold til, hvordan vi ser på hverdagen, problemer og kollegaen på arbejdspladsen. Foredraget er en medrivende oplevelse, hvor man i en kombination af humor og alvor sidder tilbage med en følelse af, ”hvorfor gør vi ikke noget ved det”. Arrangementet har fra deltagerne fået meget positiv feedback. Vi anbefaler gerne Henrik til andre virksomheder, foreninger og lign. Vi kan alle have godt af at blive bekræftet og se ind ad mod vores dårlige sider. Det gør sig gældende både i privatlivet og på arbejdspladsen. Der er meget at tage med hjem efter Henriks oplæg.

Søren Johansen
Struer Erhvervsforening

​BrandIt is working with Henrik Mathiasen in different projects. Henrik is a very valuable sparring partner for me as a CEO of a growing business with the challenge you will face in this role. We also use Henrik’s skills when we hire new people. First to screen the candidates and second to give sparring on their profile and their role. Third step is to train the candidates, so we get better than we already are today. I can highly recommend Henrik for all companies.

Jesper Knudsen
CEO & Founder