Åbne uddannelser

Bliv certificeret optimist

Det var en stor fornøjelse at deltage i Henriks certificering, for sjældent har jeg oplevet en underviser der fanger alles opmærksomhed fra første minut
Anne Marie Wils
Faglig konsulent
Det var virkelig det mest inspirerende kursus jeg nogensinde har været på.
Ulrik Haudal Pedersen
Operations Manager, J. Lauritzen
Et Optimisme Certifikat er uvurderligt at have i sin værktøjskasse, uanset om du er leder, medarbejder eller begge dele.
Jan Villsen Eshøj
Administrativ medarbejder, COOP

Tilmeld dig næste hold her

Dato: 27-28 maj 2024

Adresse: Sonnerupgaard Gods, Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø

 

Pris: 12.000,- kroner + moms

Dato: 3-4 sep 2024

Adresse: Dolphin Hotel Herning, Engdahlsvej 16, 7400 Herning

 

Pris: 12.000,- kroner + moms

Uddannelsen giver et unikt udgangspunkt til at gøre det gode liv endnu bedre - Både personligt og fagligt

Grundstenen i Optimisme er en stålsat tro på, at vi kan komme et bedre sted hen. Også når modgangen sætter ind. Det er et bevidst valg om at tage ansvar for sit eget liv – personligt og professionelt.

Gennem 15 år har jeg studeret succesfulde mennesker, skrevet 5 bøger, uddannet en perlerække af virksomheder og holdt over 1.000 foredrag. Jeg har samlet de bedste mentale værktøjer i denne uddannelse, hvor du får certifikat på at være Optimist.

Ønsker du at booke et hold til din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte mig.

Sådan kan programmet se ud

Dag 1:

Dag 2:

Prisen inkluderer:

UDBYTTE

Få relevante værktøjer inden for selvværd, dit personlige brand, målsætning, vanebrydning, motivation, selvtillid, stresshåndtering, at kunne sige NEJ, konfliktløsning med dig selv og andre, de universelle love og meget mere.

Certificeret optimist uddannelsen

Der er mange uddannelser på markedet og det er vigtigt, du vælger den rigtige. 

Certificeret Optimist henvender sig til de travle mennesker, der gerne vil have praktiske værktøjer, som virker NU. Til dem der ikke har tid til at læse 10.000 sider teori, men hurtigt vil i gang med at gøre deres gode liv endnu bedre.

OM Henrik Mathiasen

Optimisten

Jeg har gennem 15 år uddannet ledere på alle niveauer fra en perlerække af danske og internationale virksomheder. Mit mål er at inspirere disse ledere til at blive – ledere. Mange får titel af chef, men er ikke i nærheden af at agere som en leder. Det vil jeg gerne lave om på!

Det er forholdsvis nemt at være kaptajn på det blikstille hav. Der er ingen videre problemer og de fleste er optimistiske og glade. Det er når modgangen viser sit ansigt, at vi begynder at få problemer. Her har vi brug for vores evner til at lede.

Jeg har gennem årene mødt en masse spændende ledere gennem interviews til mine bøger og i forbindelse med Award Showet for Årets Optimister. Der er mange fællestræk ved de succesfulde ledere.

Mit overordnede mål er at inspirere flest mulige til at få mere optimisme og glæde i deres liv. Men da ca. 50 % af dem, der skifter job, nævner deres nærmeste leder som årsag – så vil optimistiske ledere med fokus på en sund kultur hjælpe enormt på dette mål!

Det siger andre optimister

Har du spørgsmål til åbne uddannelser?

Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har spørgsmål. Det er helt uforpligtende.