Book et optimistisk foredrag

Med 100 bookede foredrag i 2022 er Henrik Mathiasen blandt Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. 

Du skal vælge et foredrag med Henrik fordi: 

Få et uforpligtende tilbud

Eller ring på 21 82 62 63

Afspil video
​Vi brugte Henriks smittende energi og enkle budskab som et energiboost på en medarbejderdag. Henriks pointer om optimisme står virkelig klart for alle og giver samtidig anledning til refleksion for tilhørerne.
Jan Klink Andersen
Underdirektør
​"En stor tak til hele Danmarks Optimist for et energifyldt og tankevækkende foredrag om optimisme.
Jacob Fischer-Nielsen
Chef for kommercielle Partnerskaber
Mercedes-Benz Danmark har anvendt Henrik til både intern salgstræning og til foredrag med samarbejdspartnere og kunder. Hos begge segmenter efterlod han smil, refleksion og ikke mindst et varigt indtryk på positiv livsanskuelse om optimisme.
Ole Pedersen
Marketing manager

Alle foredrag skræddersyes til den enkelte kunde

Henrik er foredragsholder, forfatter og erklæret optimist, der igennem sine energifyldte foredrag – kombineret med humor – sætter gang i livets perspektiver og refleksioner om optimisme. Der er garanti for et godt grin, gode perspektiveringer og ikke mindst et energifyldt show, der sætter gang i tankerne.

Optimisten - En attitude til livet

Afspil video

Den Optimistiske leder – er en succesfuld leder

Afspil video

Kejserens nye klæder & rygsvømmeren

Afspil video

OM Henrik Mathiasen

Optimisten

Jeg har gennem 15 år uddannet ledere på alle niveauer fra en perlerække af danske og internationale virksomheder. Mit mål er at inspirere disse ledere til at blive – ledere. Mange får titel af chef, men er ikke i nærheden af at agere som en leder. Det vil jeg gerne lave om på!

Det er forholdsvis nemt at være kaptajn på det blikstille hav. Der er ingen videre problemer og de fleste er optimistiske og glade. Det er når modgangen viser sit ansigt, at vi begynder at få problemer. Her har vi brug for vores evner til at lede.

Jeg har gennem årene mødt en masse spændende ledere gennem interviews til mine bøger og i forbindelse med Award Showet for Årets Optimister. Der er mange fællestræk ved de succesfulde ledere.

Mit overordnede mål er at inspirere flest mulige til at få mere optimisme og glæde i deres liv. Men da ca. 50 % af dem, der skifter job, nævner deres nærmeste leder som årsag – så vil optimistiske ledere med fokus på en sund kultur hjælpe enormt på dette mål!

DERFOR SKAL DU VÆLGE ET FOREDRAG FRA OPTIMISTEN

Jeg afholder mere end 100 foredrag hvert eneste år og har inspireret en perlerække af danske og internationale virksomheder gennem de seneste 15 år.

Men optimisme er universelt, hvorfor jeg også har været forbi folkeskoler, handelsskoler, universiteter, kommuner, hospitaler, brancheforeninger, TV-stationer samt virksomheder af alle størrelser.

Flagskibet er foredraget om optimisme, men også foredrag om ledelse, virksomhedskultur, forandringer samt personligt ansvar er populære.​

Et inspirerende indslag af 1 – 2 timers varighed, der er designet til på underholdende vis at provokere gennem storytelling. Med talrige eksempler fra den virkelige verden, masser af humor og stort engagement kan genren måske bedst betegnes som infotainment. Foredraget giver deltagerne let anvendelige værktøjer, der kan bruges med det samme.

Alle foredrag skræddersyes til den enkelte kunde.

Det siger tidligere kunder

Afspil video
Afspil video