Følg med på bloggen og se

Gratis inspirations videoer

Knofedt går aldrig af mode

Knofedt går aldrig af mode! Du skal øve dig for at få succes. Jeg mødte to musikere, der har øvet sig rigtig meget. Dem gav jeg en udfordring. Som knofedt går musik heller aldrig af mode. Hør hvor hurtigt de kan skifte mellem numre.

Tanker – Følelser – Adfærd

Tanker definerer vores følelser, som igen styrer vores adfærd. Det er et vigtigt videnskabeligt faktum. Specielt når man er på vej til Frederikshavn, hjem til konen eller i gang med et nyt projekt.

Hvilken BØF er dyrest?

Spørgsmålet om pris er en klassiker, når jeg kommer rundt og taler om mental indstilling. Mange anskuer prisen forkert, hvorfor den billigste kommer til at virke som den dyreste. Her er en klassisk fortælling om to bøffer.

Brug tid på dit A-hold og glem B-holdet

Drop dem, der spille spå dit B-hold! Alle mennesker har et A-hold og et B-hold. A-holdet giver dig god energi, de bakker dig op og du glæder dig til at være sammen med dig. B-Holdet er det stik modsatte. Drop dem.

Hvad fanden gik der galt med den sidste bog?

Reaktionen fra en kunde, der hørte, at 2 af mine 3 bøger er kommet på biblioteket! Det er i min optik et helt forkert fokus! Her et lille opråb om et positivt fokus.

Selvværd & En legende – King of Oneliners!

En beskrivelse af selvværd samt en legendarisk historie om George Burns - King of Oneliners!

Stål Fucking Flyver

Hør hvad The Wright Brothers har at gøre med dine overbevisninger - og hvorfor du bør tjekke dem fra tid til anden!
,

Forvent det værste – et misforstået koncept

 Nogle mennesker lever efter devisen om, at hvis de forventer det værste, så undgår de at blive skuffede. Jeg kan simpelthen ikke tilslutte mig denne leveregel. Det kan videnskaben heller ikke. Tænk at bygge sit liv op efter at undgå…

Hvad kan man bruge en brugt ferie til?

Flere ting faktisk. Få to muligheder samt sandheden om sund fornuft!

Lorte tandpastatube!

Hør hvordan små ting kan gøre STORE ting ved din hjerne!