Dirch Passer er kommet med mange legendariske udtalelser. En af dem var følgende: “Jeg har en kammerat, der er så anonym, at de automatiske skydedøre aldrig åbner for ham nede i supermarkedet”.

Med en mulig undtagelse af denne anonyme kammerat så har alle mennesker et personligt brand. Ingen går fri. Heller ikke du! For alle mennesker, du kender, har en holdning til dig.

Denne holdning vil primært være dannet af den måde, du opfører dig på:

– Er du ofte glad og positiv – eller negativ og sur?

– Er du løsningsorienteret – eller taler du altid om problemerne i dit liv?

– Hvordan taler du om folk, der ikke er i rummet (Husk at folk tænker, at du nok også snakker sådan, når DE ikke er i rummet)?

– Er du den, som man går en stor bue uden om mandag morgen?

– Når du dine mål – eller er du altid fuld af snak?

Hvis du samlede hele din omgangskreds med venner, familie og kollegaer og de skulle være 100 % ærlige i deres beskrivelse af dig – Hvad ville de så sige? Prøv og tænk over dette i fem minutter og vær helt ærlig.

Det er skræmmende, men sundt at tjekke vores brand fra tid til anden. Er der noget, vi ikke kan lide, så kan vi heldigvis ændre det igen. Vi har typisk en masse ting, som vi gør godt og er stolte af. Ros dig selv for disse ting, og fortsæt med at gøre dem. Men er der et enkelt område eller to, hvor du ikke er helt tilfreds, så begynd at opføre dig på den måde, som du gerne vil være.

Det vil styrke dit brand!