Book et optimistisk foredrag om arbejdsglæde

Med 100 bookede foredrag i 2023 er Henrik Mathiasen blandt Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere inden for arbejdsglæde, ledelse og selvfølgelig optimisme. 

Du skal vælge et foredrag med Henrik fordi: 

Få et uforpligtende tilbud

Eller ring på 21 82 62 63

Afspil video
​Vi brugte Henriks smittende energi og enkle budskab som et energiboost på en medarbejderdag. Henriks pointer om optimisme står virkelig klart for alle og giver samtidig anledning til refleksion for tilhørerne.
Jan Klink Andersen
Underdirektør
​"En stor tak til hele Danmarks Optimist for et energifyldt og tankevækkende foredrag om optimisme.
Jacob Fischer-Nielsen
Chef for kommercielle Partnerskaber
Mercedes-Benz Danmark har anvendt Henrik til både intern salgstræning og til foredrag med samarbejdspartnere og kunder. Hos begge segmenter efterlod han smil, refleksion og ikke mindst et varigt indtryk på positiv livsanskuelse om optimisme.
Ole Pedersen
Marketing manager

Skræddersyet Foredrag om Arbejdsglæde med Henrik Mathiasen

Velkommen til Optimisten! Jeg er Henrik Mathiasen, også kendt som Optimisten, og jeg er her for at hjælpe dig med at øge arbejdsglæden og skabe en mere positiv arbejdsplads. Gennem et inspirerende og skræddersyet foredrag vil jeg vise jer, hvordan du kan fremme arbejdsglæden og forbedre trivsel og produktivitet.

Som erfaren foredragsholder og ekspert i arbejdsglæde, har jeg hjulpet både individer og organisationer med at opnå større tilfredshed og engagement i arbejdet. Mit mål er at formidle praktiske strategier og inspirerende historier, der motiverer dig til at skabe en positiv og motiverende arbejdskultur. I vil lære teknikker til at øge engagementet, forbedre samarbejdet og skabe en positiv arbejdsmiljø, hvilket vil styrke både din egen og dine kollegers arbejdsglæde.

Jeg engagerer og inspirerer med hver eneste foredrag, og du vil gå derfra med konkrete værktøjer og ny energi. Tag første skridt mod større arbejdsglæde. Kontakt mig i dag for at booke et foredrag, der gør en forskel.

Optimisten - En attitude til livet

Afspil video

Den Optimistiske leder – er en succesfuld leder

Afspil video

Kejserens nye klæder & rygsvømmeren

Afspil video

Om Henrik Mathiasen

Optimisten

Jeg har gennem 15 år uddannet ledere på alle niveauer fra en perlerække af danske og internationale virksomheder. Mit mål er at inspirere disse ledere til at blive – ledere. Mange får titel af chef, men er ikke i nærheden af at agere som en leder. Det vil jeg gerne lave om på!

Det er forholdsvis nemt at være kaptajn på det blikstille hav. Der er ingen videre problemer og de fleste er optimistiske og glade. Det er når modgangen viser sit ansigt, at vi begynder at få problemer. Her har vi brug for vores evner til at lede.

Jeg har gennem årene mødt en masse spændende ledere gennem interviews til mine bøger og i forbindelse med Award Showet for Årets Optimister. Der er mange fællestræk ved de succesfulde ledere.

Mit overordnede mål er at inspirere flest mulige til at få mere optimisme og glæde i deres liv. Men da ca. 50 % af dem, der skifter job, nævner deres nærmeste leder som årsag – så vil optimistiske ledere med fokus på en sund kultur hjælpe enormt på dette mål!

DERFOR SKAL DU VÆLGE ET FOREDRAG FRA OPTIMISTEN

Jeg afholder mere end 100 foredrag hvert eneste år og har inspireret en perlerække af danske og internationale virksomheder gennem de seneste 15 år.

Men optimisme er universelt, hvorfor jeg også har været forbi folkeskoler, handelsskoler, universiteter, kommuner, hospitaler, brancheforeninger, TV-stationer samt virksomheder af alle størrelser.

Flagskibet er foredraget om optimisme, men også foredrag om ledelse, virksomhedskultur, forandringer samt personligt ansvar er populære.​

Et inspirerende indslag af 1 – 2 timers varighed, der er designet til på underholdende vis at provokere gennem storytelling. Med talrige eksempler fra den virkelige verden, masser af humor og stort engagement kan genren måske bedst betegnes som infotainment. Foredraget giver deltagerne let anvendelige værktøjer, der kan bruges med det samme.

Alle foredrag skræddersyes til den enkelte kunde.

Det siger tidligere kunder

Afspil video
Afspil video