Bøger​

Optimisten​

- Kampen mod sortsynet

"Optimisten - Kampen mod sortsynet" er en letlæselig fortælling om den optimistiske, men fiktive person, Jack Taylor.

Jack Taylor er måske nok en opdigtet person, men hans kamp mod Pessimisterne er virkelig. Præcis som alle bogens beretninger fra virksomheder som Apple, LEGO, FedEx og IBM også kommer fra den virkelige verden.

Jack Taylor er i bogen kendt som Optimisten og er vært for et tv-program af samme navn. Vi følger slagets gang i studiet og kommer forbi flere karismatiske gæster, der henter inspiration fra legendariske personligheder som Christopher Columbus, Steve Jobs og Walt Disney. Der bliver også er taletid til en epokegørende russisk psykolog, en hippie fra Wall Street samt en fascinerende mand uden arme og ben.

"Optimisten - Kampen mod sortsynet" er sprængfyldt med anekdoter, personligheder, virksomhedsberetninger og private fortællinger - alt sammen serveret i en humoristisk historie og underholdende historie.

Bogens hovedmål er at give læseren en simpel opskrift på optimisme med følgende delmål:

- Gøre Optimister immune over for Pessimisternes brok

- Motivere Pessimister til at blive Optimister​

Det handler om dig selv

​- Tag ansvar for dit personlige og professionelle liv

"Det handler om dig selv!" Et postulat, der sikkert lyder forkert i manges ører. Specielt i en tid, hvor der synes at foregå en kappestrid om at fremstå politisk korrekt. Ikke desto mindre er det et postulat, som størstedelen af denne bog handler om.

Uanset om du er i en rolle som leder, ansat, kollega, forælder, ven, veninde, barn, holdkammerat eller andet, så gør du alle en tjeneste ved at have styr på dig selv først.

"Det handler om dig selv" fører gennem bogen bevis for denne påstand og dokumenterer de efterfølgende resultater af et prioriteret fokus. Bogen er fyldt med let anvendelige værktøjer, der hver eneste dag med succes bliver brugt af tusindvis af privat personer, ansatte, ledere og hele virksomheder.

"Fantastisk bog med værktøjer, der virker"

- Schani Stig Thomsen, Regionsdirektør, HTH

"Henrik er unik til at fjerne folks forstyrrelser og finde selvtilliden frem i dem. Og det på en sjov måde"

- Dennis Jacobsen, Julie Sandlau Jewelry

"Excellent bog, der giver stof til eftertanke og som er en fremragende guide og inspiration til udviklingen af ledere og medarbejdere i en virksomhed"

- Gitte Astrup Melgaard, HR Manager, BAUHAUS

Hverdagsglæde

​- En bouillonterning af gode råd

Få sat lighedstegn mellem den du er - og den du ønsker at være!

"Hverdagsglæde" henvender sig til de travle mennesker, der gerne vil forøge kvaliteten i deres liv, men ikke har tiden til at læse stakkevis af teori. Bogen giver læseren lettilgængelig viden, der kan hæve niveauet af hverdagsglæde. Bygget op som en bouillonterning præsenterer bogen en stribe enkle, men effektive råd til, hvordan læseren tager kontrollen tilbage og derefter kan leve et liv på egne præmisser.

Pernille Aalund skriver om bogen:

"I et intenst sammenkog har Henrik Mathiasen samlet en række hovedbudskaber om hverdagsglæde, lykke og livsvalg og kogt det hele ned til en fond af begejstring, arbejdsredskaber og viden.

Man bliver glad i låget af bogen og hvis man savner benzin til at fjerne tungsind og problemer fra hverdagens dagsorden - så er "Hverdagsglæde" et rigtig godt sted at starte. Måske skal den bare læses denne ene gang... Men jeg tror, at netop denne lille, herlige suppedas af nyttig information kan tåle et løbende opkog".

..​

Hvilke bog / bøger ønsker du at bestille?
Fysisk bog:E-bog:Lydbog:


 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Info

Holmehaven 4, 2670 Greve,

CVR: 26554330​

Cookie- og privatlivspolitik​

Kontakt

Kontakt: mail: hm@optimisten.dk,

tlf: 2182 6263